Tidligere koncerter

Event Information:

 • ons
  28
  maj
  2014

  Manticora + Seven Kingdoms (US)

  20:00Amager Bio

  manticora

  Ståpladser
  125,- DKK + gebyr i forsalg
  150,- DKK i døren
  Køb billetter her (via BilletNET)... Eller på Café 5øren

  Så er det atter tid til, at Danmarks powermetal-stolthed Manticora lægger vejen forbi Amager Bio. Med 7 albums, 6 Europa-turnéer, 1 USA-turné og et hav af internationale festivalshows i bagagen er de efterhånden godt kendt.

  Manticora blev dannet i Hvidovre tilbage i 1996 og med debutalbummet "Roots of Eternity" skabte de sig i 1999 så småt et navn hos metalfans herhjemme, såvel som i udlandet.

  I 2004 udsendte kvintetten dét, som mange stadig ser som deres hovedværk, konceptalbummet "8 Deadly Sins", der behandler mennesket følelser med afsæt i historiske begivenheder fra 1934 og frem.

  Rent musikalsk er Manticora er garant for hårdtslående powermetal med progressive undertoner, hvilket man har kunnet nyde på konceptalbums, som det ovennævnte og senest på 2010's "Safe".

  Rygtet vil vide, at Manticora i øjeblikket arbejder på et nyt udspil, så måske bliver der luftet en ny sang eller to, når Danmarks længst levende powermetal-band atter lægger vejen forbi Amager Bio.

  Med som opvarmning til at starte en af forårets største power metal-fester er desuden Florida-bandet Seven Kingdoms, der i 2014 turnerer Europa tyndt sammen med Manticora. Det amerikanske band, har udsendt tre albums, senest 2012's "The Fire Is Mine".