Tidligere koncerter

Event Information:

 • man
  06
  mar
  2017

  Anthrax (US)

  20:00Amager Bio

  anthrax_2016

  Ståpladser
  275,- DKK + gebyr i forsalg
  300,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  Anthrax er et af de navnkundige thrash metal-bands, der kendes som ”The Big Four”, og når de til foråret kommer til Amager Bio, bliver det med et af genrens mest betydningsfulde album: ’Among The Living’.

  Albummet blev udgivet i 22. marts 1987 og regnes for Anthrax’ store gennembrud. 6. marts 2017 rammer de Amager Bio, hvilket er meget tæt på at være på 30-års jubilæumsdagen. Ud over over klassikere som ’Among The Living’, ’Caught In A Mosh’, ’Indians’ og ’I Am The Law’, vil aftenen også byde på hits fra andre albums.

  Anthrax blev dannet tilbage i 1981 i New York og regnes som et af firsernes førende thrash metal-bands, sammen med Metallica, Slayer og Megadeth. Gruppen måtte efter deres første album ’Fistful of Metal’ sige farvel til en af grundlæggerne, bassisten Dan Lilker, som forlod Anthrax i 1984 og dannede Nuclear Assault. Hans bidrag til numrene varede dog de næste to album – altså frem til og med ’Among The Living’ – hvor han er blevet krediteret som medkomponist på to af sangene.

  Med ’Among The Living’ fik Anthrax slået sig fast som et af det helt store metalbands. En position som de har holdt fast i til i dag, da de samtidig er et af rockverdenens bedste live-acts. Når de kommer til Amager Bio er det med næsten samme line-up som udgav albummet (Leadguitaristen Dan Spitz er ikke med, da han har forladt det professionelle musikliv).