Tidligere koncerter

Event Information:

 • ons
  25
  okt
  2017

  Tower of Power (US) - UDSOLGT!

  20:00Amager Bio

  Ståpladser
  375,- DKK + gebyr i forsalg
  400,- DKK i døren
  Køb billetter her (via BilletNET)... Eller på Café 5øren

  Tower of Powers popularitet i Danmark er ikke til at tage fejl af. Bandet har de seneste par år spillet for udsolgte sale, når de har kigget forbi med deres sammensmeltning af soul, jazz, funk og rock, der fået publikum til at danse på stolene.

  Så forvent funk, der sigter efter dansefødderne, når det ni mand store orkester med grundlæggere, Emilio Castillo på tenor-saxofon og Stephen “Doc” Kupka på Baryton-saxon, i forreste geled gæster Aarhus og København.

  Tower of Power har bragt festen til folket i mere end 45 år, og gennem deres karriere har orkesteret turneret med navne som Sly Stone og Credence Clearwater Revival, samt optrådt på albums med blandt andre Aerosmith, Madonna, Smokey Robinson, Rod Stewart og Elton John. Gennem 90’erne fungerede Tower of Power også som backingband for Huey Lewis & The News.

  Ud over den originale besætning med forsanger og grundlægger Emilio Castillo med de latinamerikanske og græske aner, har gruppen fået ny vokalist i Marcus Scott, der har taget over for Ray Greene.
  Det samlede band-lineup ser således ud i denne omgang:

  Adolfo Acosta – trompet
  Sal Cracchiolo – trompet
  Marcus Scott – sang
  Emilio Castillo – sang, saxofon
  David Garibaldi – trommer
  Stephen “Doc” Kupka – saxofon
  Tom E. Politzer – saxofon
  Rocco Prestia – bas
  Roger Smith – keyboards
  Jerry Cortez- guitar