Tidligere koncerter

Event Information:

 • fre
  23
  aug
  2019

  Hyldest Til ‘Grace’ – 25 års Jubilæum

  21:00Amager Bio

  Ståpladser
  175,- DKK + gebyr i forsalg
  200,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  Oplev det legendariske album blive spillet live, fra ende til anden! Holdet bag koncerterne på VEGA og Operaen i 2015 gentager succesen.

  23. August 1994 udkom ”Grace”. Bag albummet stod den kompromisløse og dybt talentfulde guitarist, sanger og sangskriver Jeff Buckley. Omkring sig havde han samlet en lille gruppe dygtige og lidenskabelige musikere, som skabte et særegent og dybt magisk univers omkring sangene. Dette skulle vise sig at blive én af de mest indflydelsesrige og skelsættende udgivelser i nyere rockhistorie.

  23. August 2019 er det præcis 25 år siden den første ”Grace”-plade rullede over disken i New York, hvor pladen er indspillet – og for at ære dette udødelige værks 25 års fødselsdag, er 9 passionerede og talentfulde musikere, med enorm kærlighed til dette album, gået sammen om at skabe en aften i inderlighedens tegn. Orkestret vil spille hele ”Grace” fra ende til anden live, og gøre sit alleryderste for at genskabe intensiteten – helt fra den første guitar-flashiolet i ”Mojo Pin”, til den sidste falset er klinget ud i ”Dream Brother”.

  Det er ikke første gang at dette band hylder denne plade. I 2015 spillede de nemlig 2 komplet udsolgte koncerter på Operaen og VEGA. Begge koncerter var bjergtagende musikalske præstationer. Til august vender de så tilbage for at fejre jubilæet på Amager Bio.
  Det bliver en aften med vilde følelser, dragende højtidelighed og ikke mindst dyb taknemmelighed for at flere generationer af musikere og musikelskere nu har kunnet nyde denne plade i 25 år med svimlende musikalsk glæde og voldsom romantisk melankoli.
  Line-up:

  Sang: Emil Kampp
  Guitar: Frederik Gottlieb
  Guitar 2: Emil Lundbak
  Akk. Guitar: Jakob Lund
  Keys: Jonas Klintrsöm
  Trommer: Mattias Søndergaard
  Bas: Lasse Vistisen
  Kor: Rebecca Maria B. Jacobsen & Anna Rosengren