Tidligere koncerter

Event Information:

 • lør
  05
  mar
  2022

  The Dead South (CAN) - UDSOLGT!

  21:00Amager Bio

  Ståpladser
  225,- DKK + gebyr i forsalg
  250,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Billetlugen)

  The Dead South er en guldmine af energisk bluegrass med punkattitude, der bare venter på at blive gravet frem af de nordamerikanske miner. 28. marts kommer den populære canadiske kvartet til Amager Bio med et spritnyt album i bagagen.

  For den løsslupne folk- og bluegrass-gruppe The Dead South handler det ikke om, hvilke instrumenter, man har. Det handler om, hvordan man bruger dem. Og den canadiske gruppe, der for alvor brød igennem på den internationale bluegrass-scene i 2016 med albummet Illusion and Doubt, bruger sine redskaber med en autonom og hedonistisk fandenivoldskhed. Det er bluegrass på steroider, det er sange om at drikke whiskey til morgenmad og at tygge i ting, mens man skider, det er hævn, straf og endeløs gudsbespottelse.

  Men trods liberale mængder alkohol og handlinger på kant med loven er det ikke kun tømmermænd, øretøver og motherfuckers, man møder hos The Dead South. Gruppens medlemmer leverer millimeterpræcise vokalharmonier midt i højenergiske og wall of sound-agtige liveoptrædener, og deres levende persongalleri rummer utallige historier om mennesker på den amerikanske bund. En af disse historier, 2014-singlen ‘In Hell He’ll Be In Good Company’, er blevet set over 130 millioner gange på YouTube, og i 2019 udgiver gruppen sit tredje album.

  The Dead South er blevet kaldt alt fra bluegrass-ikonoklaster og Mumford and Sons’ onde tvilling til det mest hårdtarbejdende band i branchen – det kan mere end i alt 50.000 livepublikummer fra 2018 skrive under på. Men det står hævet over enhver tvivl, at ingen kan undslippe The Dead Souths energi, charme og endeløse potentiale, når først bandet får tag i sine lyttere.