Tidligere koncerter

Event Information:

 • fre
  19
  nov
  2021

  Led Zeppelin Jam

  20:00Amager Bio

  Ståpladser
  230,- DKK + gebyr i forsalg
  265,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)

  Hele Danmarks (og kronprins Frederiks) første og længst-levende “jam-band” LED ZEPPELIN JAM er tilbage!

  Tilbage i 1989 – før kopibands blev et hverdagssyn i dansk musik – begyndte bandet at stille den værste sult hos et stort rockpublikum.

  Et af verdens største rockbands gennem tiderne, Led Zeppelin var hårdt savnet af mange rockfans, da bandet stoppede med trommeslager Jon Bonhams død i 1982. Og faktisk gik der ikke længe, før Led Zeppelin Jamblev mødt af lutter røde lygter, hvor end gruppen optrådte.

  10 år senere, i 1999 besluttede musikerne at stoppe, mens legen var god. Indtil en hvis Frederik spurgte om gruppen ville optræde til Rock’n’Royal, en stor fest forud for sit bryllup med Mary Donaldson.

  Bandets oprindelige sanger Alex Nyborg Madsen har valgt at stoppe, men efter virkelig mange opfordringer fra både publikum og spillesteder har bandet besluttet at fortsætte med ny forsanger.

  Denne nye sanger er ingen ringere end Thomas “Klovn” Carlsen. Thomas er den arketypiske frontfigur og en fremragende rock-sanger med masser af energi, som i forvejen kender og elsker Led Zeppelin repertoiret. Thomas er et livsstykke på en scene og kommer heltud over kanten!