Kommende koncerter

Event Information:

 • fre
  09
  aug
  2019

  Broken Social Scene (CAN)

  21:00Amager Bio

  Ståpladser
  260,- DKK + gebyr i forsalg
  285,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  Det legesyge indierock-kollektiv Broken Social Scene har været alt fra 6 til 19 medlemmer, og er kendt for at lade alle medlemmernes inspirationer skinne igennem i musikken. 9. august gæster de Amager Bio

  Kollektivet tog en lang pause efter 2010 efter de bl.a. havde givet koncerter i Danmark, og vendte så småt tilbage i 2015. I 2018 turnerede Broken Social Scene med deres seneste JUNO-nominerede album ’Hug Of Thunder’, og 2019 er kickstartet med førstesinglen ’All I Want’ fra ep’en ’Let’s Try The After Vol. 1 EP’ der ,udkommer senere på året. Bandleder Kevin Drew fortæller om projektet, “The point is to keep going. We have more to give”.

  Grundlaget for Broken Social Scene blev lagt af Kevin Drew og Brendan Canning i slutningen af 90’erne sammen med medlemmer af Metric, Do Make Say Think, Stars samt Grammy-nominerede Feist. Med debuten ’You Forgot It In People’ var de med til at definere indierock-æraen i Canada. Med fem album i bagagen har bandet solgt mere end en million eksemplarer på verdensplan. De har vundet tre JUNO-Awards og været nomineret til fem.