Kommende koncerter

Event Information:

 • fre
  12
  maj
  2023

  Nordic Noise 2023

  16:00Amager Bio

  Ståpladser
  666,- DKK + gebyr i forsalg
  800,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Billetto)

  Nordic Noise 2022 er overstået efter fantastiske tre dage i denne weekend. Bands som Soilwork, Sorcerer, Electric Boys, Liv Sin, Transport League, Thorium, Artillery og Konkhra overgik dem selv og det samme gjorde det tørstige og feststemte publikum.

  Men Nordic Noise hviler ikke på laurbærrene og kan nu allerede præsentere de første to navne til næste års udgave af festivalen.

  Årets første store metal/hard rock festival vender tilbage for 11. år i træk 12. og 13. maj 2023 i Amager Bio. Og igen vil der være pre-party dagen før med to bands på programmet på High Voltage for alle der har købt earlybird billetter.

  Plakaten i 2023 vil være præget af den mere melodiske og klassiske del af hardrocken og metallen, med enkelte afstikkere. De to første navne på plakaten vi er stolte af at præsentere, er det legendariske NWOBHM band TYGERS OF PAN TANG fra England, der allerede har headlinet Nordic Noise to gange tidligere – henholdsvis i 2017 og 2019. TYGERS OF PAN kan i øvrigt opleves med et nyt album i ryggen.

  Derudover er vi meget stolte af, at for første gang på Nordic Noise, præsentere de svenske bannerførere inden for melodisk tung hardrock, ECLIPSE, der i de senere år har vokset sig til at være et af de største bands indenfor genren. Sidste års ”Wired” album er en klassiker og Erik Martensson og co. virker til at være i deres livs form.

  Som altid vil der være en stor merch-stand under Nordic Noise 2023, såvel som fotoudstilling og den helt rette heavy metal rock stemning!

  Adskillige flere bands vil løbende blive tilføjet programmet.

  EARLY BIRD BILLETTER

  Der er billige earlybird billetter til salg nu til kun 666 kr. Disse billetter inkluderer:

  Adgang til Nordic Noise 2023 i Amager bio 12. og 13. maj
  Adgang til eksklusivt pre-party 11. maj på High Voltage
  Festival t-shirt
  OG et gratis CD-eksemplar af Tygers Of Pan Tangs kultalbum “Mystical”, der længe har været udgået, og sælges til overpris på Discogs. Albummet genudgives i et specielt oplag, remastered i Angioni Studios med nyt artwork og tilbydes eksklusivt til Nordic Noise 2023 early bird billetkøbere.

  Earlybird billetter gælder til og med 1. oktober 2022.

  Normal pris for t-shirt er 149 kr. og normal pris for ”Mystical” CD er 149 kr.

  Nordic Noise 2023 t-shirt vil blive udleveret merch-standen på festivalen og det samme vil Tygers Of Pan Tang “Mystical” CDen.

  www.facebook.com/Nordicnoisefestival

  www.instagram.com/nordicnoisefestival