Bliv medlem

Som medlem af musikforeningen 5-øren er du med til at støtten kulturen på Amager og modtager flere gange årligt en email med medlemsbilletter til udvalgte koncerter i Amager Bio.

Hvis du som medlem vælger at engagere dig som frivillig ved foreningens koncerter i Amager Bio, og andre arrangementer, med minimum 10 årlige vagter, opnår du status som aktiv og får, ud over fællesskabet og de ekstra goder der er forbundet med at være frivillig, også mulighed for medindflydelse og stemmeret til den årlige generalforsamling.

Du kan læse mere om at være frivillig i 5-øren her, eller skrive til blivfrivillig@5oeren.dk for mere info.

Medlemsskabet koster 250,- om året, gående fra 1/1 til 31/12 og kan købes lige her:

 

Medlemsbilletter

Vi bestræber os som udgangspunkt altid på, at sende medlemsbilletter ud tre uger før koncerten. Der er dog mange faktorer der skal gå op i en højere enhed før vi må sende dem ud (aftaler med kunstnere, koncertbureauer etc.), så de gode intentioner til trods, ender det tit med at de først kommer ud lige op til koncerten. Samtidig er der nogle gange restriktioner på, hvor mange billetter vi må sende ud, så hold øje med din email og download kun billetten, hvis du har tænkt dig at komme til koncerten.

Husk desuden på, at langt de fleste gæster til koncerten har betalt mange penge for deres billet, så gå ud i foyeren eller op på rygeterassen, hvis du skal hyggesnakke under koncerten.

 

Ofte stillede spørgsmål om medlemsbilletter

Jeg modtager ikke længere mails fra Musikforeningen 5-øren?

Det kan skyldes flere ting:

1: Vi har haft problemer med at vores mails er blevet fanget af spamfilteret, så tjek her i første omgang.

2: Kontigentet er ikke blevet betalt, eller betalingen har krydset opdateringen af medlemskartoteket på uheldig vis og du er blevet slettet vores database.

3: Du har skiftet email uden at underrette os.

Hvis du har sikret dig, at vores mails ikke er blevet fanget af dit spamfilter, skal du skrive til info@5oeren.dk, så undersøger vi sagen hurtigst muligt.

Kan man bestille medlemsbilletter til bestemte koncerter? 

Nej. Medlemsbilletterne bliver udstedt ud fra forskellige parametre såsom billetsalg og individueller aftaler med kunstnere, bureauer og lign.

Hvor mange medlemsbilletter kan jeg regne med at modtage om året? 

Vi bestræber os på at sende billetter ud minimum 8-10 gange pr kalenderår.

Er medlemsbilletterne personlige?

Nej, man må gerne give billetterne videre hvis man bliver forhindret i at komme til koncerten.