Kommende koncerter

Event Information:

 • man
  11
  sep
  2023

  Steve Rothery Band (US)

  20:00Amager Bio

  Ståpladser
  400,- DKK + gebyr i forsalg
  415,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)...

  Steve Rothery, der er en af verdens dygtigste og mest anerkendte guitarister, kommer tilbage til Skandinavien i 2023 på sin ´The Northern Lights Tour´,
  og han vil stensikkert vælte Amager Bio den 11. september med en perlerække af klassikere fra sin mere end 40 år lange og glorværdige karriere.
  Steve Rothery er nok mest kendt som medstifter og bærende element i supergruppen Marillion. Rothery’s egne soloprojekter med sit fremragende ´Steve Rothery Band´, som han medbringer til Amager Bio, har virkelig vakt anmeldernes begejstring.

  Senest det meget roste album ´The Ghosts of Pripyat´, som vi garanteret vil få lov at nyde brudstykker fra på en aften, der også i høj grad vil blive fyldt med musik fra de gode gamle Marillion dage.
  Vi glæder os naturligvis meget til at genhøre perler fra succeserne ´Fugazi´, ´Misplaced Childhood´ og ´Clutching at Straws´, men vi må jo heller ikke glemme, at Marillion’s debutalbum ´Script for a Jester’s Tear´ har 40-års jubilæum i netop 2023, så mon ikke der venter os en lille ekstra overraskelse dér?

  For de rigtige fans kan man få fingrende i en souvenir ticket via Ticketmaster