Kommende koncerter

Event Information:

 • tors
  16
  maj
  2024

  The Bluetones – Acoustic Duo (UK)

  20:00Amager Bio

  Unummererede siddepladser
  300,- DKK + gebyr i forsalg
  315,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)

  Det legendariske britpop-navn The Bluetones er tilbage i et akustisk duo-setup, der i 2024 kommer til Danmark for første gang!

  The Bluetones’ forsanger og guitarist, Mark Morriss og leadguitarist Adam Devlin turnerer i disse år med et akustisk setup med deres mange uforglemmelige sange og sjove historier. På sætlisten er naturligvis bandets største sange såsom ‘Slight Return’, ‘Bluetonic’, ‘Marblehead Johnson’, ‘Cut some Rug’, ‘If’, ‘Sleazy Bed Track’ og mange flere!

  The Bluetones er et af de mest markante britpop-bands i historien. De blev dannet i 1993 i London, og fik hurtigt massiv kommerciel succes med adskillige store hits og hele 14 top 40 singles! De turnerede ekstensivt med andre store britpop-bands som Oasis, Blur, Suede og Pulp – og kom også på turnéer med store navne fra andre genrer som Manic Street Preachers, Divine Comedy og The Who.

  The Bluetones blev født i en tid, hvor britisk musik var på sit højeste, og de var en del af den bølge, der kom til at definere britpop-genren, og de har således også inspireret utallige nutidige indie/alternative bands. Bandets debutalbum ‘Expecting to Fly’ fra 1996 blev en kæmpe succes og solgte platin i Storbritannien og udråbt som ”et mesterværk” i NME. Efterfølgeren, ‘Return to the Last Chance Saloon’ fra 1998 betragtes af mange, som et af de bedste britpop-albummer nogensinde.