Kommende koncerter

Event Information:

 • tirs
  25
  jun
  2024

  Beth Hart (US) – UDSOLGT!

  20:00Amager Bio

  Ståpladser
  420,- DKK + gebyr i forsalg
  435,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  Beth Hart har givet en række mindeværdige koncerter i Amager Bio, og nu får musikelskere igen muligheden for at opleve hende der. Hendes optrædener i dette intime spillested har været kendetegnet ved en rå ægthed og kraftfulde vokalpræstationer, der gennem Bioens vellyd har forbundet hende ufiltreret med publikum.

  Hart er anerkendt som en af sin generations mest talentfulde stemmer og er blevet lyttet til globen rundt, herunder steder som Ryman Auditorium i Nashville, Royal Albert Hall i London, Ziggo Dome i Amsterdam og altså også i Amager Bio i København. Hun har haft seks nummer 1-hits på Billboard og flere Top 10-albummer i Europa og er modtaget en Grammy-nominering.

  Senest har hun udgivet ’A Tribute to Led Zeppelin’ hvor man kan høre, at hendes utrolige vokal kan måle sig med den unge Robert Plants. Mon ikke mestrenes musik også kommer til at klinge til koncerten i København?

  Hendes optrædener i Amager Bio har cementeret hendes status som en ekstraordinær live-performer, der altid giver sig selv fuld ud, og vi forventer intet mindre, når hun vender tilbage til spillestedet til sommer.