Kommende koncerter

Event Information:

 • tors
  29
  aug
  2024

  Ole Frimer & Knud Møller Band + The Blues Overdrive

  20:00Amager Bio

  Unummererede siddepladser
  250,- DKK + gebyr i forsalg
  265,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)

  Frimer & Møller debuterede med seks totalt udsolgte koncerter i september 2023. Samarbejdet og sammenspillet på scenerne lykkedes over al forventning, og med et begejstret publikum overalt som kulisse, var det givet at samarbejdet måtte fortsætte og udbygges. Der er nu planlagt en ny turperiode i efteråret 2024.

  Ole Frimer og Knud Møller har kendt og respekteret hinandens musik siden 1980’erne. Begge har hovedsagelig bevæget sig inden for roots-genren i bredeste forstand, men spillede sammen for første gang i september 2023.

  Ole Frimer har i årtier været en markant eksponent for bluesmusikken i Danmark såvel som i udlandet. Han har udgivet 12 albums med egen musik, og turneret med bl. a. Peter Thorup, Alan Haynes (US), Vidar Busk (N) og Per Chr. Frost og ikke mindst med eget band. Frimer har modtaget en række musikpriser for sin indsats både i DK og i USA.

  Knud Møller er en gudsbenådet guitarist med Johnny Madsen i mere end 30 år. Blev i 2008 udnævnt til Danmarks bedste guitarist af Ekstra Bladet. Foruden sit samarbejde med Johnny Madsen, er han kendt for sit arbejde med country-sangerinden Esther Brohus og roots & blues manden Hans Theessink. Knud Møller har også været en afgørende brik bag navne som Allan Olsen, Poul Krebs og Peter Belli, og han var manden bag det fremragende lydspor til TV-serien ”Den Sidste Slæderejse” i 1990’erne, hvis instrumentale numre Møller udgav som solo- plade.

  Line up:
  Ole Frimer (guit. & vok.)
  Knud Møller (guit.)
  Jesper Bylling (bas)
  Claus Daugaard (tr.)