Kommende koncerter

Event Information:

 • ons
  24
  apr
  2024

  Holtsø & Wittrock

  20:00Beta

  Ståpladser
  200,- DKK + gebyr i forsalg
  215,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)

  Det er originalmusik og stilen er blues, rock og soul
  Med en smittende musikalsk kærlighed, entusiasme og en gnist der rækker ud over scenekanten, er Jes Holtsø godt hjulpet på vej af Morten Wittrock, som med en unik kreativitet og udadvendthed forstår at give selv den mest erfarne lytter nyt stof til øregangen.

  Sammen står Jes Holtsø og kapelmester Morten Wittrock for en inspirerende, nærværende og medrivende musikalitet, som leder tankerne hen på den bedste indenfor blues, rock og soul. Det er en konstellation, der skal opleves – og det er musik, du kan mærke.

  Jes Holtsø
  Har for længst skrevet sig ind i de danske filmhjerter. Med langt hår, midterskilning og kuglerunde briller stod han i rollen som Børge altid klar, når Olsen Bandens spidsfindige planer krævede en ekstra hånd. På samme vis, som han få år senere lagde ansigt til flyttemand Olsens søn William i Huset på Christianshavn. Nu er han tilbage. Charmen er ikke blevet mindre med årene og med et glimt i øjet og hjertet på rette sted, er han klar til at levere et solidt repertoire af blues, rock og soul. Og har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards. Og blev i 2012 kåret til Årets Danske blues navn.

  Morten Wittrock
  Har i en årrække indspillet og produceret utal af cd’er i Danmark og USA. Og har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards. Han modtog i 2014 prisen. Amerikanske Old Time Country Music Hall of Fame’s Award: Årets Rockabilly Album i USA. Morten Wittrock skrev musikken og var producer på Sangen Big Easy. Som FOX brugte til Tv-seren Lethal Weapon Dødbringende Våben

  Jes Holtsø og Morten Wittrock mødte hinanden da Morten af Danmarks Radio fik til opgave at akkompagnere Jes under DR’s Talent 2009. Hvor Jes gik hele vejen til finalen. De 2 har arbejdet sammen siden, og udgav deres 10 års jubilæums single d. 17/4 2020. Holtsø & Wittrock udgav Albummet Blink Of An Eye 2-2-22. Hvor bl. a. Bob Dylans og Delbert McClintons guitarist medvirker. 29/1 2024 udgiver Holtsø & Wittrock singlen ”Gråt Er Godt”, som er forløberen til deres kommende album. ”ALT ER GODT”
  Til denne aften har Kapelmester Morten Wittrock sat et helt særligt hold sammen af musikere den øverste hylde. Direkte fra Austin Texas. Der er tale om.

  Gabe Rhodes, guitar og vokal: Gabe har turneret og indspillet med store navne som Willie Nelson, Mark Knofler, Emmylou Harris, Keb ́ Mo, Gary Nicholson, Marcia Ball og Delbert McClinton. Gabe var desuden co-producer på ”Beautiful Dreamer”, som vandt en Grammy for det bedste traditionelle folkealbum i 2005.

  John Chipman, trommer og vokal: John er en af de mest aktive trommeslagere i Austin, i både studie og live, og er blevet kåret som ”Austin Drummer of the Year”. Han har i en årrække spillet i The Band of Heathens, og har desuden turneret med blandt andet Delbert McClinton, Ruthie Foster og Marcia Ball.

  Band line-up
  Jes Holtsø, Vokal
  Morten Wittrock, Keys/Vokal
  Gabe Rhodes, Guitar
  Kaspar Lindhardt, Bas
  John Chipman, Trommer
  Lei Moe, Kor