Tidligere koncerter

Event Information:

 • fre
  02
  sep
  2011

  Burnin Red Ivanhoe

  21:00Amager Bio

  burninredivanhoe2011

  Legendariske Burnin Red Ivanhoe sender for første gang i 13 år et nyt album på gaden, og det fejres på behørig vis med en koncert i Amager Bio på selve udgivelsesdatoen!

  I 1969 var Burnin Red Ivanhoe et af Danmarks mest populære bands. Det dobbelte debutalbum "M144" udkom samme år og blev meget positivt omtalt, især i Tyskland og i England, hvor toneangivende medier som BBC og Melody Maker præsenterede bandet for deres lyttere og læsere.

  Koncerter med Jimi Hendrix i Sverige og deltagelse i Berliner Jazztage åbnede så småt for en international karriere. Dét kom aldrig, selvom Burnin fortsatte med at spille sammen op gennem 70'erne, indtil spillelysten og offentlighedens interesse dalede i starten af 80'erne og bandet gik fra hinanden.

  Burnin Red Ivanhoe spillede på den første Roskilde Festival i 1971, vendte tilbage igen, 20 år senere, i 1991, og ville gerne have spillet på festivalen igen i år 40 år efter den første koncert. Det kunne det ikke blive til, men en koncert i Amager Bio er der altid plads til.