Tidligere koncerter

Event Information:

 • tors
  01
  dec
  2011

  Pretty Maids + Mike Tramp

  20:00Amager Bio

  prettymaids2011

  Ståpladser
  200,- DKK + gebyr i forsalg
  225,- DKK i døren

  Dobbeltkoncerten i Amager Bio 2. december indebærer et jysk hardrockband og en københavnsk sanger.

  Pretty Maids, der kommer fra Horsens, har siden starten af 80'erne været kendt som et af Danmarks bedste bud på en hardrock-gruppe af internationalt format – et band, der i løbet af sin eksistens har været support for navne som Black Sabbath og Alice Cooper.

  Sidste år gjorde Pretty Maids stort comeback med det roste album "Pandemonium", som modtog fire ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Keld Rud, som blandt andet skrev:

  "Pretty Maids rammer med dette deres 11. studieudspil noget, der ligner storform. Det er fortsat voluminøs og svulstig melodisk heavy rock af første kaliber, der leveres, med læssevis af det hele, men der er en kant og et bid, man ikke har kunnet opleve hos Pretty Maids længe".

  Siden udgivelsen har bandet turneret og blandt andet givet koncert i Amager Bio i selskab med veterankollegaerne i Artillery.

  Snart gæster Ronnie Atkins, Ken Hammer og co. igen Amager Bio, et år efter. Og denne gang er et andet dansk rockikon, Mike Tramp, med på plakaten med sit "Rock'n'Roll Circuz", der er aktuelt med albummet "Stand Your Ground".