Tidligere koncerter

Event Information:

 • tors
  16
  feb
  2012

  Søren Kragh-Jacobsen

  20:00Amager Bio

  skj

  Unummererede siddepladser
  245,- DKK + gebyr i forsalg
  275,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  Søren Kragh-Jacobsen huskes bedst for "Kender du det?" (”Mona, Mona, Mona-sangen”), og "Fy Fy Skamme" som Tom og Jes sang ind i børneklassiker-himlen. Sidst man hørte noget fra ham i musikalsk øjemed var med udgivelsen af albummet ”Isalena” i 2002.

  Men i efteråret vendte Kragh-Jacobsen tilbage til musikken, da han spillede et par koncerter med Torben Westergaard og hans gruppe Oktober. En af disse blev af Gaffa belønnet med intet mindre end seks stjerner og ordene:

  ”Det er ikke bare Søren Kragh-Jacobsens dybt troværdige og empatiske lydspor til teenagerummets frustrationer i form af tre vigtige 70’er-album, men netop hans nye sanges uomtvistelige relevans for den såkaldt højere middelklasse, der gør det så satans rørende.”

  Når veteranen spiller i Amager Bio bliver det både med gamle og helt nye sange på repertoiret. Det nye samarbejde med Torben Westergaard og Oktober giver Søren Kragh-Jacobsens lyriske og musikalske univers et helt nyt tvist, en helt ny dimension. Som han selv siger: ”Det er som at være kommet med i et mindre symfoniorkester.”