Tidligere koncerter

Event Information:

 • fre
  23
  mar
  2012

  Queen Machine

  21:00Amager Bio

  queenmachine2012

  Ståpladser
  150,- DKK + gebyr i forsalg
  175,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  I år er det 21 år siden, Freddie Mercury tabte kampen imod AIDS. Mercury var frontfigur i et af verdens allerstørste rockbands nogensinde, Queen.

  Den dag i dag, anerkendes Queen som et orkester, der spændte imponerende vidt rent musikalsk og som showmæssigt viste vejen for kommende generationer i forhold til, hvad der kunne lade sig gøre på en scene. Hits som "We Will Rock You" og legendariske "Bohemian Rhapsody" spilles stadig regelmæssigt i radioen.

  Queen Machine er et fem mand stort Aarhus-baseret orkester, der siden 2009 har hyldet det engelske rockbands arv med udgangspunkt i en kæmpe kærlighed og respekt.

  Med koncerter på en lang række af DK’s bedste festivaler og udsolgte seancer på flere af landets mest velrenommerede spillesteder – har kvintetten på rekordtid opnået en overvældende positiv respons og en stor loyal fanbase.

  Queen Machine tager nu skridtet videre og spiller i 2012 på en udvalgt række af landets mest populære spillesteder og koncerthuse, heriblandt altså Amager Bio, og bandet lover et brag af et show og en koncertoplevelse, der er Queen værdig.