Tidligere koncerter

Event Information:

 • fre
  02
  nov
  2012

  Metallica Jam + AC/DC JAM.DK

  21:00Amager Bio

  metallicajam2012

  Ståpladser
  175,- DKK + gebyr i forsalg
  200,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  Metallica Jam er et af Danmarks mest succesfulde livebands, der nu igennem 19 år har underholdt tusinder af headbangende fans med de største Metallica hits.

  Kort fortalt blev Metallica Jam dannet for 19 år siden efter at trommeslager Brian Andersen havde vundet 2 konkurrencer, “Danmarks svar på Lars Ulrich”, i 1992 og 93 arrangeret af Musikhuset Aage Jensen og dagbladet B.T.

  Efter disse konkurrencer fik Brian hurtigt samlet et hold kompetente musikere fra den danske metal scene der så småt begyndte at indøve Metallica numre mest for at prøve det af.

  Dette har resulteret I et band med en næsten uhørt høj musikalsk standard der (iflg. dagpressen) “andre kunne lære en hel del af, ikke mindst Metallica selv”. Metallica Jam har derfor kunnet turnere i både ind- og udland med stor succes deriblandt 2 grønlands ture, 3 gange i Ukraine.

  Den stigende popularitet har også medført en større og top professionel produktion der ikke lader noget tilbage at ønske fra originalerne. Dette har også medvirket til prominente gæster fra bla. Soilwork og Arch enemy har deltaget i live koncerterne.

  Sidst, men så absolut ikke mindst, bør også nævnes det årligt tilbagevendende "J-dag"-show i amager bio hvor de gæster for 11 gang I år for en stadigt voksende og trofast fanskare.

  Med sig bringer Metallica Jam denne gang AC/DC JAM.DK, der vil varme op, mens juleøllet skænkes!