Tidligere koncerter

Event Information:

 • tors
  22
  nov
  2012

  Johnny Madsen, Knud Møller & Henrik From

  20:00Amager Bio

  johnnymadsen

  Ståpladser
  250,- DKK + gebyr i forsalg
  275,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  Har man bare én gang oplevet Johnny Madsens akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme ind under huden på den vestjyske rockpoet.

  Sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From er Johnny Madsen i oktober og november 2012 igen på landevejen – tilbage i "stærkeste startopstilling".

  På deres vej vil Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From servere højdepunkter såvel som skæve øjeblikke i de nedbarberede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke.

  I denne akustiske konstellation levnes der også god plads til Thyborøn-drengens særdeles underholdende mikrosociologiske iagttagelser fra landets randområder.

  Og altid veloplagte Madsen deler ofte og gerne ud af sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab – ofte med inspirationen hentet fra kunstnerens egen udkigspost på Fanø og naturligvis altid med et permanent funklende glimt i øjet.

  Ud over de akustiske koncerters fortættede intimitet, er der samtidig mulighed for på klods hold at opleve Knud Møllers indfølte bluesguitar. Kompetent og beskedent eksekverer sideman Møller rollen som leadguitarist og demonstrerer, at det akustiske udtryk på ingen måde er en hæmsko for hans ekvilibristiske udfoldelser. Alt imens at han sammen med Henrik From standhaftigt må lægge skuldre til Madsens mange kammeratlige drillerier.

  Ud fra denne grundtone af joviale indspark anlægger orkestret så den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken, som efterhånden er blevet det garantimærke, man kan sætte på alt, der kommer fra Johnny Madsens hånd.