Tidligere koncerter

Event Information:

 • tors
  29
  nov
  2012

  Monrad & Rislund - Senildemente Sjuskemikler

  20:00Amager Bio

  monradrislund

  Ståpladser
  225,- DKK + gebyr i forsalg
  250,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  Lægevidenskaben er uenig, for ikke at sige direkte splittet...

  Hvad fanden er det liiige, der har fået dem til det...?

  Sur nød, kedsomhed, gammel korrosionsfri kærlighed, eller afbetaling på en historisk stor dummebøde..., -buddene er...

  Årets gode(?) nyhed er nemlig, at Monrad & Rislund efter et års adskillelse er på banen igen med et show, der meget betegnende for d´herrers selverkendelse hedder "Senildemente Sjuskemikler" -et show, der rummer både nyt materiale, de ikke har kunnet lære, og gammelt materiale, de forlængst har glemt...

  De demente sjuskemikler er personificeret i to gamle, vrisne mænd, Lagerhjelm og Vaffelgren, som for længe siden burde have fået lukket for deres respektive respiratorer. Men desværre for både dem selv og for publikum trækker de stadig - om end med besvær - vejret, hvilket foranlediger dem til alt for højlydt at forbande den tid vi lever i, og alt hvad deraf følger, langt langt væk. Monrad & Rislund´s måde at forholde sig til og udtrykke "glæden" ved et langt liv for enhver pris er..., ja, Monrad/Rislundsk.

  Selvom det ikke var dér, de fandt deres hovedvirke, har Monrad & Rislund gennem hele karrieren flirtet med dansktop-musikken og beslægtede letbenede genrer. I dag, hvor Keld og Hilda rangerer på højde med de kongelige, ærgrer de sig over, at de (også dér) valgte forkert og gør et næsten helhjertet forsøg for at hoppe på den fremadbuldrende Schlager-ekspres med et tysk version af "Syd for Køge"...-watch out, Hansi Hinterseer!

  Og så er der de, der mener, at når Monrad og Rislund igen er sammen, -så er Mogens og Hansemann Luchter det vel også..(?) Vi får se, selvom det næsten ikke er til at holde ud at tænke på.

  Som sædvanlig vil en aften med Monrad & Rislund byde på vidtløftige påstande, pinlige fortællinger, morsomme viser og gulvstrygende dialoger i en pærevælling, der efterlader de tilskuere, der kan stå for mosten, glade i låget. Bundmusikalske, med stor detailviden og et gudsbenådet improvisationstalent lever Monrad & Rislund stadig op til deres fornemme devise: "musikalsk stand-up, der lægger alle ned".

  Det kan kun blive sjovt. Velkommen!