Tidligere koncerter

Event Information:

 • lør
  02
  feb
  2013

  Mark Tremonti (US)

  21:00Amager Bio

  tremonti

  Ståpladser
  275,- DKK + gebyr i forsalg
  300,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Billetlugen)... Eller på Café 5øren

  Guitarist i Alter Bridge og Creed, Mark Tremonti udgav 10. juli pladen All I Was. Albummet var Tremontis første soloudspil efter mange år som fast inventar i de to bands, han var medstifter af. Nu tager Tremonti og hans live band på tour med guitaristens album i kufferten.

  "All I Was" er af Tremonti selv blevet beskrevet som "..tungere end både Creed og Alter Bridge", faktisk mere i retning af thrash metal.

  Tremonti startede karrieren tilbage i 1995, da han sammen med high school-vennen Scott Stapp dannede bandet Creed. Sammen med Scott Phillips og Brian Marshall udsendte bandet i årene 1997-2001 tre studiealbums.

  Da Creed gik i opløsning, dannede Tremonti, Phillips og Marshall Alter Bridge. De fik selskab af sanger Myles Kennedy og har indtil videre udgivet tre studiealbums, et live album og to koncertfilm.

  Mark Tremonti er af flere omgange blevet hyldet for sine evner som guitarist. I 2011 blev han af magasinet Total Guitar udråbt som den 4. bedste heavy-metal-guitarist nogensinde og Guitar World har givet ham titlen som verdens bedste guitarist hele tre år i træk.

  Man kan derfor ikke andet end at se frem til at se den garvede musikers besøg i København, når han til februar tænder op under Amager Bio.