Tidligere koncerter

Event Information:

 • fre
  15
  feb
  2013

  Cannibal Corpse (US) + Devildriver (US)

  21:00Amager Bio

  cannibalcorpse

  Ståpladser
  280,- DKK + gebyr i forsalg
  305,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Billetlugen)... Eller på Café 5øren

  Verdens bedst sælgende dødsmetalband er som bekendt Cannibal Corpse, og denne både kompromisløse og kontroversielle gruppe har da også lagt afstand til alle konkurrenter i mange årtier efterhånden.

  Med vanvittig akkuratesse, brutalitet og en grundform der er milevidt over de fleste andres topform står George "Corpsegrinder" Fisher og co. som en enestående institution indenfor metal-scenen.

  Hertil kan lægges et hav af historiske bandlysningssager, signatur-artwork af Vincent Locke og ikke mindst 12 fantastiske fuldlængde albums. Det hele er dokumenteret på én af de mest vellykkede musikdokumentarer til dato – ”Centuries of Torment – The First 20 Years”.

  Med som co-headliner er DevilDriver, der spillede en rost koncert på 2012-udgaven af Roskilde-festivalen. Slænget har faktisk kun eksisteret siden 2002 men synes at have siddet med ved højbordet i en evighed.

  Heftig turnévirksomhed er grunden og også forklaringen på hvorfor bandet på så kort tid har ædt sig op gennem fødekæden.

  Udgangspunktet er thrash metal med stænk af hardcore og melodisk dødsmetal. Referencerne er mange og stilen ganske unik. DevilDriver udsendte i februar 2011 deres seneste album, "Beast", og er netop nu i gang med at skrive materialet til det, der bliver deres 6. studiealbum.

  Med som opvarmning er de to amerikanske bands The Black Dahlia Murder og Winds of Plague!