Tidligere koncerter

Event Information:

 • man
  25
  feb
  2013

  George Harrison's 70th Birthday Celebration: RubberBand & Repeatles

  20:00Amager Bio

  rubberband2013

  Ståpladser
  150,- DKK + gebyr i forsalg
  175,- DKK i døren
  Køb billetter her (via BilletNET)... Eller på Café 5øren

  RubberBand og Repeatles samarbejder igen. Denne gang om at fejre den "stille Beatle", George Harrison, på hans 70 års fødselsdag d. 25. februar 2013. Og det gøres med et brag af en koncert med både Beatlessange og "Harrisongs" fra hans Travelin' Wilburys- og solokarriere.

  Koncerten starter med to afdelinger, der markerer 50-året for de første Beatles-udgivelser med highlights fra de to album fra 1963 – "Please Please Me" og "With The Beatles" samt singlehits fra samme år: "From Me to You", "She Loves You" og "I Want to Hold Your Hand" – med b-sider!

  RubberBand og Repeatles spiller først en afdeling hver for sig og forenes til sidst i nogle af sangene i den store Harrison-afdeling.

  Fra solokarrieren vil der blandt andet blive spillet:

  "My Sweet Lord", "WahWah", "Isn't It a Pity?" samt Traveling Wilburys "Handle With Care"

  Og fra Beatles-tiden:

  "Taxman", "While My Guitar Gently Weeps", "Something", "Here Comes the Sun", "If I Needed Someone", "I Want to Tell You", "Savoy Truffle", "Piggies" og mange, mange flere.

  Sprechstallmeister bliver Per Wium, der bl.a. er kendt som Beatles-ekspert, foredragsholder, forfatter og musiker i utallige sammenhænge.

  RubberBand og Repeatles har spillet scenerne i tynd både ind- og udland de sidste mere end 30 år. Begge bands er still going strong som de mest sejlivede Beatles-bands i kongeriget, så der er noget at se frem til.