Tidligere koncerter

Event Information:

 • man
  26
  aug
  2013

  The B-52s (US) + The Tremolo Beer Gut

  20:00Amager Bio

  b52s

  Ståpladser
  395,- DKK + gebyr i forsalg
  420,- DKK i døren
  Køb billetter her (via BilletNET)... Eller på Café 5øren

  Georgia-bandet The B-52s (tidl. The B-52’s) bragede ind på musikscenen i 1979 med en særdeles festlig blanding af new wave, disco og klassisk 60’er-doo-wop.

  Endda med kitschede tekster om science-fiction-fænomener og rockende hummere!

  Men netop som kvintetten red på en bølge af succes, døde guitarist Ricky Wilson af aids i 1985, og The B-52s indstillede øjeblikkeligt alle aktiviteter.

  Nogle år efter besluttede de overlevende fire sig dog for at forsætte med trommeslager Keith Strickland på guitar, og i 1989 udkom så det roste album ”Cosmic Thing”, blandt andet med storhittet ”Love Shack”.

  I 2008 vendte gruppen tilbage med ”Funplex”, deres første album siden 1992, stadig i den oprindelige besætning.

  I 2008 vendte gruppen tilbage med ”Funplex”, deres første album siden 1992, og turnerede efterfølgende tæt.

  Sidste år trak Strickland sig dog fra turnéaktiviteterne, så han vil ikke være med i Amager Bio, men de resterende tre medlemmer garanterer alligevel for popfesten!

  Så der er kort sagt god grund til at kridte danseskoene klar til august, hvor The B-52s lander i Amager Bio!

  Opvarmningen til festen leveres af det danske surf-rockband The Tremolo Beer Gut. Danskerne spiller "old school surf & western", en genre de selv har opfundet, som er stærkt inspireret af 50'erne og 60'ernes guitar- og filmmusik.

  Bandet spiller deres egne sange, men laver også enkle coverversioner af numre fra kunstnere som Kraftwerk, Sonic Youth, The Jon Spencer Blues Explosion m.fl.