Tidligere koncerter

Event Information:

 • fre
  13
  sep
  2013

  Mike Andersen & Band + Jes Holtsø m/ Morten Wittrock Band

  21:00Amager Bio

  mikeandersen

  Ståpladser
  150,- DKK + gebyr i forsalg
  175,- DKK i døren
  Køb billetter her (via BilletNET)... Eller på Café 5øren

  Fra Mike Andersen satte sine første fodspor på den danske blues og soulscene med albummet “My Love For The Blues” i 2002, har han vist en konstant vilje og vision om musikalsk udvikling.

  Hans kærlighed for specielt soulmusikken har i løbet af årene skinnet mere og mere igennem, og den passion foldede sig flot ud på hans gennembruds-album “Echoes” fra 2010. Albummet modtog 5 hjerter i Politiken og blev stemt ind på en flot 10. plads af P4's lyttere, som et af årets mest betydningsfulde albums, såvel som det blev nomineret til hele 3 DMA-priser i 2011.

  På sit seneste album fra sidste år, som bare hed "Mike Andersen", har Andersen arbejdet og indspillet intenst sammen med en næsten helt ny musikalsk besætning, bestående af en række af de musikere fra det Aarhusianske musikmiljø, som han selv har beundret stort gennem årene.

  Mike gæstede i forbindelse med albummer Amager Bio sidste år, og nu vender han altså tilbage. Denne gang bliver det desuden med Jes Holtsø.

  Trods en lovende start på en karriere inden for filmverdenen, så ramlede Jes "Børge fra Olsen-Banden" Holtsø ind i et liv med stofmisbrug og selvisolation, der varede næsten i to årtier. Men for to år siden dukkede han så til manges forbløffelse op i DR’s Talentkonkurrence.

  Kapelmester Morten Wittrock stillede et backingorkester til rådighed, og pludselig var Jes Holtsø igen på vej ud af de kunstneriske veje: Blues og soulmusik, tilsat funky og rockede oktaner. Og der er ikke megen barnestjerne over Holtsøs musik.

  I et inferno af beskidte sidegyder, forbigående kærlighed og halvtomme Jack Daniels-flasker serveres ufortyndede ballader à la Tom Waits. Med en rå bluesstemme pisker Jes nærvær, smerte og fanden-i-voldsk livsglæde ind i sangene, som er komponeret af kapelmester og pianist Morten Wittrock med tekster af amerikaneren Ray Weaver.