Tidligere koncerter

Event Information:

 • lør
  26
  okt
  2013

  Airbourne (AUS) + Black Spiders (UK) + Corroded (S)

  21:00Amager Bio

  airbourne

  Ståpladser
  250,- DKK + gebyr i forsalg
  275,- DKK i døren
  Køb billetter her (via BilletNET)... Eller på Café 5øren

  Airbourne er af en YouTube-bruger blevet kaldt "AC/DC på coke og redbull", og dét er faktisk en særdeles rammende beskrivelse!

  Ligesom AC/DC kommer Airbourne fra Australien, og de har derfor utvivlsomt fået brødrene Angus og Malcolm Youngs guitarriffs samt Bon Scott og Brian Johnsons vokaler ind med både modermælken og den første pint.

  Efter de formative år og en ep debuterede Airbourne i 2007 med albummet "Runnin' Wild", og blev straks taget varmt imod af især de rockhungrende europæiske fans og festivaler, og siden har de vokset sig større og større.

  Kvartettens aktuelle album fra maj måned hedder "Black Dog Barking", og det følger trofast op på den vellykkede festrock-formel med to friske håndfulde hårdtslående rocksange.

  Airbourne har flere gange givet hæsblæsende koncerter i Danmark; så sent som i forgårs på dette års Roskilde-festival, hvor webmagasinet Devilutions skribent kaldte koncerten for den bedste på festivalen og skrev at ”Airbourne leverede simpelthen festmagien til os, lige før det hele var forbi - og det er ’bare’ det rock ’n’ roll kan og det rock ’n’ roll altid vil gøre”!

  Med som opvarmning har Airbourne desuden de fremadstormende englændere Black Spiders, der allerede har turneret med australierne flere gange før. Men stilen er ligesom for hovednavnet også klassisk hard rock af den stærkt energiske skuffe.

  Endelig fuldender svenske Corroded aftenen. Bandet har eksisteret siden 2004, og deres tunge metal-inspirerede rock kan sammenlignes med den, som landsmændene Mustasch leverer.