Tidligere koncerter

Event Information:

 • søn
  23
  feb
  2014

  Royal Hunt (DK/US) + Cloudscape (S)

  20:00Amager Bio

  royalhunt2014

  Ståpladser
  150,- DKK + gebyr i forsalg
  175,- DKK i døren
  Køb billetter her (via BilletNET)... Eller på Café 5øren

  Royal Hunt er Danmarks mest sejlivede og største band inden for den progressive metal. Hjernen bag projektet er keyboardspiller André Andersen, der skriver både musik og tekster til sangene.

  Siden debuten i 1992 med "Land of Broken Hearts" har Royal Hunt solgt mere end én million albums på verdensplan, og de har turneret i hele Europa, såvel som i Amerika og Asien.

  Kvintettens succes peakede i 1995 og 1997 med de roste plader ”Moving Target” og ”Paradox”, der markerede danskerne som en virkelig force på den internationale prog-metal-scene.

  I 2011 udgav Royal Hunt deres 11. album, "Show Me How to Live", der var specielt, idet det var der første med den amerikanske sanger, D.C. Cooper, tilbage på vokal, siden han forlod bandet i 1998 for at synge for i tyske Silent Force.

  Albummet blev af anmelderne rost som det bedste fra gruppen i mange år. I 2013 blev der fulgt op på succesen med "A Life to Die For", og 2014 gælder det turnélivet. Der er dømt klassisk Royal Hunt, når de gæster Amager Bio med D.C. Cooper i front!

  Med som opvarmning er ligesindede, svenske Cloudscape. Kvintetten udsprang omkring årtusindeskiftet af Doctor Weird, og har udgivet succesfulde albums som "Crimson Skies" og "Global Drama". De har desuden optrådt flere gange på hjemlandets store Sweden Rock-festival.

  Kort sagt er der aften er der dømt progressiv/power-metal med store P'er i Amager Bio!