Tidligere koncerter

Event Information:

 • ons
  26
  feb
  2014

  Behemoth (PL) + Cradle of Filth (UK)

  19:00Amager Bio

  behemoth2014

  Ståpladser
  275,- DKK + gebyr i forsalg
  300,- DKK i døren
  Køb billetter her (via BilletNET)... Eller på Café 5øren

  Der er gjort klar til en iskold februaraften, når Behemoth og Cradle of Filth metalmørklægger Amager Bio! Det sker i selskab med både In Solitude, Inquisition og Svarttjern!

  BEHEMOTH har siden 90'erne været Polens black- og dødsmetal-konger. Men i 2010 blev de bremset, da frontmand Nergal blev ramt af kræft og måtte gennemgå knoglemarvs-transplantation.

  Operationen i 2011 gik dog godt, og kvartetten er vendt stærkt tilbage, senest med overbevisende koncerter både i Aarhus’ Voxhall og på Roskilde Festival i 2012.

  I mellemtiden har Behemoth færdiggjort et nyt album, der simpelthen hedder "The Satanist", og som udkommer i forbindelse med 2014-turnéen!

  Engelske CRADLE OF FILTH har ligesom Behemoth rygte som deres hjemlands ubestridte konger inden for den ekstreme meta – i dette tilfælde en symfonisk udgave af black metallen.

  Med ankermand Dani Filth som spydspids og primus motor har briterne siden 1994 udgivet hele 10 albums, og nu er der endnu én på vej. Dani Filth har desuden udtalt at Cradle of Filth i 2014 vil turnere med et "old school" repertoire!

  Med som support er som nævnt hele tre navne:

  Svenske IN SOLITUDE, der spiller Mercyful Fate-inspireret klassisk heavy metal, og som – efter signede – skulle have visse forbindelser til de okkulte landsmænd i Ghost.

  INQUISITION, der kommer hele vejen Colombia og har gjort sig i blasfemisk black metal a la Venom siden slutningen af 80’erne!

  Endelig fuldender norske SVARTTJERN aftenen, og de vil – efter eget udsagn – åbne aftenen med rå og misantropisk black metal.