Tidligere koncerter

Event Information:

 • fre
  28
  mar
  2014

  Poul Krebs - solo

  20:00Amager Bio

  poulkrebs

  Unummererede siddepladser
  250,- DKK + gebyr i forsalg
  275,- DKK i døren
  Køb billetter her (via BilletNET)... Eller på Café 5øren

  I 2014 drager Poul Krebs ud på den mest omfattende soloturné i sin karriere.

  I løbet af en måned giver han hele 21 koncerter, på en række af Danmarks bedste indendørs spillesteder. Turen begynder i forbindelse med det nye album, ”Asfalt", der udkommer den 24. februar.

  "Første sæt var langt over, hvad jeg havde forventet – og andet sæt blev simpelthen endnu bedre", skrev GAFFA i deres 5-stjernede anmeldelse af Krebs’ solokoncerter fra foråret: ”...en ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer".

  Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet mere end 500 sange, spillet langt over 1000 koncerter og har gennem karrieren solgt mere end 1 million eksemplarer af sine albums.

  De seneste år har været travle. Blandt andet udgav han i 2011 det engelsksprogede album ”Magnolia Tales”, produceret af Bob Dylans bandguitarist, Charlie Sexton.

  Samme år turnerede han med Michael Falch – og allerede om sommeren tog han til Samsø med sit faste band, The Combardos, for at indspille et nyt dansk album, "Der er noget ved alting". Kort efter tog de atter på en turné, de i november bragte dem for Amager Bio.

  Men nu er Krebs så klar med en ny soloplade ”Asfalt”, der altså udkommer i slutningen af februar. Og i slutningen af marts gæster han så Amager Bio – solo, på egen hånd med akustisk guitar.