Tidligere koncerter

Event Information:

 • man
  12
  maj
  2014

  Maz Jobrani (US)

  20:00Amager Bio

  mazjobrani

  Ståpladser
  325,- DKK + gebyr i forsalg
  330,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Billetlugen)... Eller på Café 5øren

  Maz Jobrani er en amerikansk komiker og skuespiller, der i sine shows trækker på sin iranske baggrund. Han spiller på forskellige kulturelle stereotyper, heriblandt fordommen om at mellemøstlige skuespillere kun kan spille ganske få typer af roller i Hollywood.

  Maz Jobrani blev kendt som en del af stand up gruppen ’Axis of Evil’ der startede i 2005. Gruppen bestod af fire mellemøstlige komikere der jokede om deres kultur og det at være bosat i USA med en mellemøstlig baggrund.

  Det bragte dem på turné igennem USA og i 2007 gav de 27 totalt udsolgte shows i Dubai, Beirut, Cairo, Kuwait og Amman. Deres shows blev også vist på den førende amerikanske tv-kanal inden for stand up, Comedy Central.

  I 2005 spillede Maz Jobrani med i filmen ’Tolken’ sammen med stjerner som Nicole Kidman og Sean Penn og spillede også med i komedien ’13 snart 30’. I 2007 havde han en fast rolle i komedieserien ’The Knights Of Prosperity’ og har haft gæsteroller i serier som ’24 timer’ og ’Skadestuen’.

  Lige nu er han ved at forberede indspilningen af filmen ’Jimmy Vestvood: Amerikan Hero’ som han selv har været med til at skrive og hvor han selv spiller hovedrollen.

  I 2009 tog Jobrani på sin første solo verdensturné kaldet ’Maz Jobrani: Brown And Friendly’ og siden med opfølgeren ’Browner And Friendlier’.

  Til november udkommer showet ’I Come In Peace’ på dvd og nu er han klar med endnu et show. I 2010 optrådte han for et henrykt publikum i Tivoli og nu gæster den amerikanske komiker igen Danmark, når han optræder med sit nye show 'My Lion Is Moist' i Amager Bio!