Tidligere koncerter

Event Information:

 • ons
  23
  jul
  2014

  Beth Hart (US)

  20:00Amager Bio

  bethhart2012

  Ståpladser
  275,- DKK + gebyr i forsalg
  300,- DKK i døren
  Køb billetter her (via BilletNET)... Eller på Café 5øren

  Amerikanske Beth Hart er lidt af en darling her til lands. Siden årtusindeskiftet har hun været fast gæst på de danske koncertscener, heriblandt flere optrædener i Amager Bio og intet mindre end seks gange på Skanderborg, hvor hun har opbygget sig en loyal fanskare.

  Den nu 42-årige californier har altid dyrket 60’ernes soulsangerinder – navnlig Janis Joplin, som hun sågar har portrætteret i en musical. Men man fornemmer også et strejf af samtidige navne som Sheryl Crow og Alanis Morissette.

  Beth Hart har udgivet seks studiealbums i eget navn, og i 2012 udkom hendes seneste og mest personlige, ”Bang Bang Boom Boom”, som opfølger til 2011's samarbejde med guitaristen Joe Bonamassa, coversamlingen ”Don’t Explain”.

  På ”Bang Bang Boom Boom” tog Hart et modigt spring ud i sine musikalske inspirationskilder med alt fra fra blues til jazz til pop og soul, og sidste år fulgte hun op på det nye album med en udsolgt koncert i Amager Bio.

  Beth Hart er nu i gang med at samle inspiration til sin næste plade, men allerede til sommer vender hun tilbage for at give fansene, hvad de vil have, og hvem ved, måske der bliver luftet en ny sang eller to, når hun igen gæster Amager Bio i juli?