Tidligere koncerter

Event Information:

 • man
  17
  nov
  2014

  Tower of Power (US)

  20:00Amager Bio

  towerofpower2012

  Ståpladser
  355,- DKK + gebyr i forsalg
  360,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Billetlugen)... Eller på Café 5øren

  Tower of Power har med deres sammensmeltning af soul, jazz, funk, og rock fået publikum til at danse på stolene igennem de mere end 45 år bandet har eksisteret. Med de to grundlæggere Emilio Castillo på tenor-saxofon og Stephen “Doc” Kupka på Baryton-saxon i forreste geled, gæster funkbandet Amager Bio 17. november og Train i Aarhus 19. november.

  Gennem tiderne har det ti mand store orkester turneret med så prominente navne som Sly Stone og Creedence Clearwater Revival, samt optrådt på albums med blandt andre Aerosmith, Madonna, Smokey Robinson, Rod Stewart og Elton John. Gennem 90’erne fungerede Tower of Power også som backingband for Huey Lewis & The News.

  Ud over den originale besætning med forsanger og grundlægger Emilio Castillo med de latinamerikanske og græske aner, har gruppen fået ny trompetist. Det samlede band-lineup ser således ud i denne omgang:

  Adolfo Acosta - trompet
  Sal Cracchiolo - trompet
  Ray Greene - sang
  Emilio Castillo - sang, saxofon
  David Garibaldi - trommer
  Stephen "Doc" Kupka – saxofon
  Tom E. Politzer - saxofon
  Rocco Prestia - bas
  Roger Smith - keyboards
  Jerry Cortez- guitar

  Tower of power er hyppige gæster på dansk jord og i 2012 spillede de en udsolgt koncert foran et veltilfreds publikum i Amager Bio. Nu kan man igen opleve bandet, når de giver koncerter i både København og Aarhus.