Tidligere koncerter

Event Information:

 • lør
  27
  dec
  2014

  Frede Fup + Ama'r Kix

  20:00Amager Bio

  fredefup15

  Ståpladser
  175,- DKK + gebyr i forsalg
  200,- DKK i døren
  Køb billetter her (via BilletNET)... Eller på Café 5øren

  Så sluttes ringen i Amager Bio.

  Det første Album som gruppen Frede Fup indspillede var livealbummet "I AFTEN: FREDE FUP" optaget på Hotel Klitten i 1981 i den lille by Søndervig ved Vesterhavet.

  Dette fik stor betydning for rockscenen, og blev ligeledes rammen om en vigtig periode i Dansk Rockhistorie da alle senere så kendte stjerner også begyndte at optræde på dette indtil da ukendte sted.

  Albummet som også fik titlen "HOTT KLIT" blev en af milepælene i Dansk rockhisorie bl.a. fordi at " Frede Fup" valgte at udsende noget så atypisk som et livealbum som debutalbum.

  Den 27. dec. i år sker det så igen. Bandet "FREDE FUP" indspiller et nyt livealbum efter 33 år.

  Når begrebet ringen sluttes hentydes der til titlen "I MORGEN: FREDE FUP" Det vil ske til koncerten i Amager Bio "trediejuledag" hvor den nyeste udgave af bandet samtidig filmes med henblik på tre videofilm som senere mangfoldiggøres, uden Fredes medvirken, da han på udsendelsestidspunket befinder sig et eller andet tilfældigt sted på kloden. Han er nemlig på vej jorden rundt i tre måneder, og stikker af med fruen et par dage efter koncerten i Amager bio.

  PS: De tre første Albums med "FREDE FUP" (I AFTEN: FREDE FUP, JEG ELSKER DIG SØSTER OG SPRAYTIME) er netop udsendt på CD for første gang, da de kun blev udsendt på vinyl i sin tid.

  Ama'r Kix er for 13. år i træk klar til endnu en 3. juledags koncert i Amager Bio. Ama´r Kix har haft et par udskiftninger og har nu fået Bo Langhoff med på guitar og vokal, samt Frank Kühn Jørgensen på keyboards og kor, da Kenny Lübcke, Tony Lübcke og Jesper Schmidth nu helligere sig deres soloprojekter. Så en kæmpe tak til de 3 musikere for en stor og flot indsats igennem mange år.

  Ama'r Kix ønsker dem alt mulig medvind og held i fremtiden. Martin Preisler vokal, guitar og harpe og Kristian Fogh keyboards og vokal er atter gæster d. 27. dec.

  Ama'r Kix spiller som sædvanlig en god blanding af rock, pop, soul og blues, som har været bandets brand i mange år, og det holder bandet fast i. Ama´r Kix glæder sig meget til d. 27. dec. Vi ses.

  Ama'r Kix er Lars Gertsen: Lead Vokal, guitar, sax
  Frank Kühn Jørgensen: Keyboards , kor
  Bo Langhoff: Guitar, vokal
  Kurt Christensen: Trommer
  Per Abildtrup: Bas

  Gæster:
  Martin Preisler: Vokal, guitar
  Kristian Fogh: Keyboards, kor