Tidligere koncerter

Event Information:

 • ons
  09
  sep
  2015

  Steve Hackett (UK)

  20:00Amager Bio

  stevehackett

  Ståpladser
  350,- DKK + gebyr i forsalg
  375,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Billetlugen)... Eller på Café 5øren

  Den britiske guitarist Steve Hackett var stærkt medvirkende til at forme Genesis’ lyd i deres gennembrudsperiode, gæster København for at spille koncert i Amager Bio.

  Hackett afløste i 1970 Genesis’ tidligere guitarist Anthony Phillips, og bidrog herefter på nogle af bandets mest klassiske albums som f.eks. ”Foxtrot” og ”Selling England By The Pound”. I 2010 blev han gjort til medlem af Rock and Roll Hall of Fame sammen med Genesis. Banebrydende guitarister såsom Eddie Van Halen og Brian May er blandt dem, der har ladet sig inspirere af Hackett’s spillestil.

  I 80’erne var Steve Hackett med til at danne supergruppen GTR sammen med Steve Howe fra Yes. Gruppen hittede bl.a. med singlerne ”When The Heart Rules The Mind” og ”The Hunter”.

  Sideløbende med sit medlemskab i Genesis og GTR, har Hackett i øvrigt vedligeholdt en produktiv solokarriere. Han har regelmæssigt udgivet albums, senest ”Wolflight” som udkom i marts i år og indeholdt hans første nyskrevne materiale i fire år.

  Steve Hackett’s liveshows har tidligere høstet positiv respons, og hans ”Genesis Revisited” show i Hammersmith Apollo i London blev i 2013 udråbt til ”Årets Event” ved Progressive Music Awards. Netop klassiske Genesis sange vil være på programmet når ekvilibristen igen gæster Amager Bio i september, sammen med højdepunkter fra hans øvrige karriere.

  Med sig på sin efterårsturné vil Hackett have følgende musikere:

  Roger King, keyboards
  Gary O’Toole, trommer og perkussion
  Rob Townsend, saxofoner og fløjter
  Roine Stolt, bas og guitar
  Nad Sylvan, vokal