Tidligere koncerter

Event Information:

 • tors
  22
  okt
  2015

  Kyle Gass Band (US)

  20:00Amager Bio

  kylegassband

  Ståpladser
  175,- DKK + gebyr i forsalg
  200,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Billetlugen)... Eller på Café 5øren

  Det regner Kyle Gass da med at alle ved! Han er 50% af kropsmassen i duoen Tenacious D, hvor han, sammen med partneren Jack Black, gør vinylriller, radiobølger (og for nyligt også et totalt udsolgt Falkonérsalen) meget, meget usikre. Og hvad laver Kyle Gass når han ikke spiller med det han beskedent kalder: Det Bedste Band På Jorden? Han samler et OVERJORDISK super-team af badass dudes til at bakke ham op i sit eget band: KGB - The Kyle Gass Band.

  Som en del af deres omfattende Europaturné gæster de Amager Bio torsdag den 22. oktober 2015. Og det bliver ikke kedeligt.

  I veloplagt stil fortsætter Gass’ tirade om sit eget band - deres album med den fine titel… tadaaah: “Kyle Gass Band” (ja!):

  “Hvis du er heldig nok til at bevidne denne flok rigtige mænd på turné, vil du hævet over enhver tvivl huske det som en af dit livs allerbedste dage. Hvis du er mindre heldig (men stadig pænt heldig) og kun har kastet ørerne på debut-pladen, så kan du regne dig for intet mindre end gravid. I 2 år mellem mega-tours med Tenacious D har KGB finpudset deres sound og skabt et mesterværk så mesterligt, at det kun kunne skabes med den dybe visdom der er forbeholdt… mestre. Mænd, kvinder, børn, husdyr, vilde pattedyr, dybhavets fauna, insekter, endnu ukendte arter, guder og ledere, universelle sandheder og jordiske løgne… alle har de ventet på at underkaste sig den nye interplanetariske konstant som er: The Kyle Gass Band. Således er Genialitetens Albatros. Således er KGB.”

  Intet mindre!

  Ud over Kyle Gass på vokal, guitar og totalt awesome fløjte tæller KGB:
  John Konesky - guitarist og afskyelig snemand (også guitarist i Tenacious Ds turnéband
  Mike Bray - mytisk bass legende
  Tim Spier - percussion-geni og international hjertebanker