Tidligere koncerter

Event Information:

 • lør
  21
  nov
  2015

  Manfred Mann's Earth Band (UK)

  21:00Amager Bio

  manfredmann

  Ståpladser
  275,- DKK + gebyr i forsalg
  300,- DKK i døren
  Køb billetter her (via BilletNET)... Eller på Café 5øren

  Keyboard-virtuosen Manfred Manns karriere spænder over imponerende seks årtier. Han blev født i Johannesburg i Sydafrika i 1940 men har været aktiv i England siden 1962. Sammen med bandet der også hed Manfred Mann, var han den der i 60’erne havde flest hits i England bortset fra The Beatles.

  I 1971 dannede han Manfred Mann's Earth Band, der lagde en mere progressivt rockende og jazzet stil for dagen i forlængelse af britiske navne som Cream og Traffic. Ligeledes i stil med The Byrds gjorde de sig som opfindsomme fortolkere af kollegaernes sange, heriblandt en storhittende version af Bruce Springsteens "Blinded by the Light".

  Siden er det blevet til utallige hitlisteplaceringer med klassikere som Ellie Greenwichs "Do Wah Diddy Diddy", The Shirelles' "Sha La La" og Bob Dylans "The Mighty Quinn". Efter mere end 40 aktive år på musikscenen er alle fra Sting over Paul Weller og Del Amitri til Super Furry Animals blevet fortolket af Manfred Mann's Earth Band.

  Gruppen har hyppigt gæstet Amager Bio, senest i 2014, hvor salen var tæt pakket. Til november vender de tilbage for at følge op på succesen, og det kan altså betale sig at være hurtig, for at sikre sin billet til det populære band!