Tidligere koncerter

Event Information:

 • lør
  21
  maj
  2016

  Sømændene

  21:00Amager Bio

  sømændene2015

  Ståpladser
  200,- DKK + gebyr i forsalg
  225,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  Sømændene har i mere end 10 år været garanti for en publikumsfest på scener landet over, og i 2016 er de klar til endnu en sommer-turné.

  "Vi kan ikke undvære at opleve publikum, tror jeg", siger Kaptajn, Sebastian Sztuk.

  Han fortsætter: "Jeg tror det handler om, at vi holder fest med os selv og med publikum. Publikum føler sig som en stor del af showet, og vi kender jo efterhånden rigtig mange af de fans, der trofast følger os og har gjort det i mange år. Det ville være helt trist ikke at skulle se dem også!"

  Men fortolkningerne af de danske sømandsklassikere vil også spille en betydelig rolle, understreger, Fyrbøder, Bo Sveidahl: "Det er rigtig spændende at skrive vores eget, men folk har en forventning om klassikerne, og jeg må indrømme, at jeg synes de hører til også. Det er fedt, når 10.000 mennesker synger med".

  Så uanset om du skal opleve Sømændene på festival, byfest eller et helt tredje sted, vil der være garanti for en god og medrivende koncert.

  Der vil desuden være overraskelser med i showet, kan Kaptajnen afsløre: "Ja, vi er jo nødt til at have et par esser med i ærmet".