Tidligere koncerter

Event Information:

 • søn
  12
  jun
  2016

  Combichrist (NO/US) + Filter (US) + Lord of the Lost (DE)

  19:00Amager Bio

  makeeuropegreatagain

  Ståpladser
  250,- DKK + gebyr i forsalg
  285,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Billetlugen)... Eller på Café 5øren

  Donald Trump får en hilsen med på vejen, når tre af industrial-rockens stærkeste navne til juni kommer til København. Det sker nemlig under banneret “Make Europe Great Again”, hvor Combichrist og Filter står øverst på plakaten, mens tyske Lord of the Lost står for opvarmningen.

  Hjernen bag Combichrist er norskfødte Andy LaPlegua, og siden han dannede bandet tilbage i 2003, har han iscenesat de vildeste liveshows – gennem tiden som support for Rammstein og på turné med Limp Bizkit-guitarist Wes Borlands sideprojekt, Black Light Burns.

  Combichrist kaldes for “aggrotech”, en musikalsk krydsning af metalcore, industrial og tranceagtig electronica. Bandet har seks studiealbums på bagen, men de er netop nu ved at færdiggøre det syvende af slagsen, som er sat til release inden denne sommerturné.

  Co-headliner Filter er et af de største amerikanske industrial-rockbands. Frontmand Richard Patrick dannede gruppen i 1993, da han havde forladt sin tjans som guitarist i Nine Inch Nails og udsendte hurtigt pladerne ‘Short Bus’ (1995) og ‘Title of Record’ (1998), der begge solgte platin i USA.

  Med Patricks karismatiske og kraftfulde stemme i front har Filter stået bag singler som ‘Hey Man, Nice Shot’, ‘Take a Picture’ og ikke mindst The Crystal Method-samarbejdet, ‘(Can't You) Trip Like I Do’, der blev brugt i traileren til ‘The Matrix’-filmen og på soundtracket til ‘Spawn’. Filter udsender 8. april deres 7. album, ‘Crazy Eyes’.

  Som opvarmning er tyske Lord of the Lost klar. De har “kun” fem albums på samvittigheden, men som er blevet kaldt et af Tysklands allerbedste livebands, så det bliver uden tvivl heftigt, når de tre bands til sommer spinner Donald Trumps valgslogan og forsøger at “Make Europe Great Again”.