Tidligere koncerter

Event Information:

 • ons
  15
  jun
  2016

  Graham Nash (UK)

  20:00Amager Bio

  GrahamNash2016

  Ståpladser
  550,- DKK + gebyr i forsalg
  575,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  Den legendariske singer-songwriter Graham Nash barsler med en nyt soloalbum, 'This Path Tonight', der udkommer 15. april. To måneder senere – 15. juni – kan han opleves på Amager Bios brede scene.

  Nashs karierre er imponerende. Hans musikalske virker strækker sig over snart 55 år: Som grundlægger af en britiske popgruppe the Hollies; som del af Crosby, Stills, and Nash; og senest som solist. Han er hele to gange kommet i Rock and Roll Hall of Fame og er Grammy-vinder.

  Mange jern i ilden
  Men det er ikke bare inden for musikken han har gjort sig. Han er en anerkendt fotograf der er blevet udstillet verden over, og han er blevet hædret med hele fire æresdoktorater og som Officer of the Order of the British Empire af Dronning Elizabeth.

  Hans lyse tenor er ikke bare blevet hørt på alverdens scener, men hans røst har også støttet freds- og miljøsagen – bl.a. med Musicians United for Safe Energy (MUSE), som han sammen med Jackson Browne Bonnie Raitt grundlagde 1979, og som i 2011 dannede grunden for en støttekoncert til ofrene for det Japanske jordskælv og deraf følgende atomkraft-ulykke.

  Selv om 74 årige engelsk-amerikaner har været travlt beskæftiget på de forskellige fronter, er det først nu, efter hele fjorten år, at han igen udkommer med et studiealbum med sit eget materiale. 'This Path Tonight' hedder det, og vil udkomme 15. april.