Tidligere koncerter

Event Information:

 • fre
  01
  jul
  2016

  Old News

  21:00Amager Bio

  oldnews

  Ståpladser
  175,- DKK + gebyr i forsalg
  200,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  Den 22. Januar 2016 udkom et nyt album fra all-star gruppen Old News, som byder på en musikalsk rejse i et repertoire, der trækker på de helt tidlige numre fra jazzens ungdom, men i nye, skæve fortolkninger og tilsat elektroniske landskaber. Med trommeslager Emil de Waal i førersædet samler oktetten Old News danske stjerner på tværs af genrer og generationer: Jacob Anderskov, Randi Laubek, Band Ane, Mads Hyhne, Gustaf Ljunggren og Peter Rosendal – og ikke mindst Elith ’Nulle’ Nykjær.

  Med dyb rod i tradition, men samtidig stor grad af frihed, åbenhed og nyskabelse, kaster bandet sig over musik af bl.a. Sidney Bechet, Fats Waller, Jelly Roll Morton og Bessie Smith – den musik, Nulle spillede i sin ungdom. Musikken har både vokal, elektronik, fire blæsere, to tangentspillere og masser af strenge og trommer med i lydbilledet, som skaber et moderne udtryk af gamle klassikere. Bandet debuterede i 2015 til den officielle åbningskoncert på Copenhagen Jazz Festival, hvor Politikens anmelder kvitterede med 5 hjerter og skrev:

  “Et aldeles forrygende orkester med en vidunderlig spændvidde. Now that’s jazz, kære Læser. Festivalen kom smukt i gang. De gamle nyheder var supergode nyheder.”
  - Henrik Palle, Politiken

  Line-up:
  Emil de Waal: trommer og slagtøj
  Band Ane: elektronik
  Randi Laubek: vokal
  Gustaf Ljunggren: banjo, marimba,
  contra alto klarinet, guitar
  Jacob Anderskov: keyboards, accordeon
  Mads Hyhne: trombone
  Peter Rosendal: flugabone, hammond
  melodica
  Elith “Nulle” Nykjær: klarinet