Tidligere koncerter

Event Information:

 • tirs
  16
  aug
  2016

  Snarky Puppy (US) - UDSOLGT!

  20:00Amager Bio

  CPH_Poster

  Ståpladser
  265,- DKK + gebyr i forsalg
  300,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Billetlugen)... Eller på Café 5øren

  Snarky Puppy er en helt speciel størrelse. Siden dannelsen i 2004 har bandet arbejdet sig op fra undergrunden, uden pladekontrakt, til nu at være et respekteret band, hvis medlemmer har indspillet med bl.a. Erykah Badu, Snoop Dogg og Justin Timberlake.

  Først og fremmest leverer gruppen en tight fusion af jazz, funk og R&B, som har gjort blandt andre Prince og Pat Metheny til fans. Men det store hold fungerer også som produktionsteam og sessionband, og selvfølgelig primært som turnerende liveband.

  Bag det 12 mand høje orkester står bassist, guitarist, komponist og arrangør, Michael League, der har været bandleder siden dag ét. Hans filosofi var og er stadig at bevare Snarky Puppys uafhængige status, og i stedet lade rygtet sprede via musikken.

  Til dato har Snarky Puppy udgivet 4 studieoplader, men 5 livealbums, hvilket understreger live-interessen for bandet. Det bliver nemt til 200 koncerter om året for det stærkt sammenspillede band, og når medlemmerne ikke er på landevejen, arbejder flere af dem med velgørende projekter og som undervisere på universiteter og gymnasier.

  I efteråret er det dog ikke undervisning, men snarere en opvisning, som Snarky Puppy vil berige de danske koncertgængere med, når ensemblet gæster hovedstaden, nærmere betegnet Amager Bio. Det sker efter novembers koncert på Fermaten i Herning, der blev udsolgt på få minutter.