Tidligere koncerter

Event Information:

 • lør
  26
  nov
  2016

  Saxon (UK) + Girlschool (UK)

  21:00Amager Bio

  saxon2016_

  Ståpladser
  250,- DKK + gebyr i forsalg
  275,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  Saxon kendes – sammen med blandt andre Iron Maiden og Judas Priest – bedst som et af de første bands i slut-70’ernes ”New Wave of British Heavy Metal”.

  I start-80'erne udsendte pladerne ”Wheels of Steel”, ”Strong Arm of the Law” og ”Denim and Leather”, der blandt andre inspirerede en vis Lars Ulrich og som i dag regnes for klassikere.

  Det nordengelske band har holdt gang i gryderne lige siden 1977 og har stadig grundlæggerne Paul Quinn og den navnkundige frontmand Biff Byford med. De har turneret verden tynd, og begejstret på bl.a. Wacken Open Air og flere gange i Amager Bio.

  Med sig som support har de et andet af de gode, gamle bands fra 70'erne, nemlig Girlschool.

  Girlschool er et år yngre end Saxon og fik et fasttrack til berømmelse, da selveste Lemmy kastede sin kærlighed på dem og tog dem med som support for Motörhead i 1979.

  Bandet har været flere udskiftninger igennem gennem tiderne, men efter at The Founding Mother Enid Williams vendte tilbage i 2000, er bandet tæt på at være i originalt line-up.

  Er man til heavy metal af den aller mest ægte slags kan man roligt sætte kryds i kalenderen. Fill your heads with Heavy Metal Thunder!