Tidligere koncerter

Event Information:

 • ons
  30
  nov
  2016

  Silvana Imam (S)

  20:00Amager Bio

  silvanaimam2016

  Ståpladser
  200,- DKK + gebyr i forsalg
  225,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  Silvana Imam er en hastigt stigende stjerne på den skandinaviske hiphophimmel, og har tidligere leveret forrygende sceneshows i Danmark på bl.a. Roskilde Festival og et udsolgt Lille Vega.

  Hun rapper på modersmålet svensk mod forskellige former for seksuel og politisk undertrykkelse, som hun har et særligt skarpt øje for, da hun er vokset op i Sverige med en litauisk mor og en syrisk far og selv er homoseksuel.

  Imam udgav sit debutalbum, ’Rekviem’, i 2013 med et par efterfølgende EP’er. Hendes anden fuldlængde ’Naturkraft’ udkom i marts i år, og er blevet taget vel imod i den skandinaviske musikpresse.

  ”Silvana Imam er uten tvil en naturkraft. Hennes nye album bestående av 13 spor er et bevis på dette. Her får vi være med på en flott reise i universet til Imam, som ikke er annet enn rått og ærlig. Utgivelsen preges av varierte beats og melodier, men det er likevel Imam og tekstene som står i fokus.” - Gaffa.no

  2016 var også året, hvor hun vandt svenske P3 Guldgalan-prisen som bedste live act, og det får man nu mulighed for at opleve i Amager Bio til november.