Tidligere koncerter

Event Information:

 • lør
  04
  mar
  2017

  Matoma (N)

  21:00Amager Bio

  matoma2016

  Ståpladser
  200,- DKK + gebyr i forsalg
  225,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  I Norge havde de først superstjernen Kygo, og nu har de også Matoma. De to dj’er/producere er begge blot 24 år gamle, men har på rekordtid etableret sig på den internationale EDM-scene. Og nu debuterer den ene af dem, Matoma, med et show i København.

  Det unge talent, der har det borgerlige navn Tom Stræte Lagergren, kommer fra Trondheim, hvor han har studeret musikteknologi, mens han sideløbende brugte al sin fritid på at etablere sig som producer inden for house-genren. Og i marts gik han fra total ukendt til at være verdensnavn takket være ét remix.

  ”Want That Old Thing Back” hed ét af Notorious B.I.G.’s numre, der var med på en opsamling, som udkom ti år efter hiphop-legendens død. Matoma tog skæringen, forkortede titlen til ”Old Thing Back”, og lavede et house-remix, som straks strøg til tops på hjemlandets hitliste og i skrivende stund over 13 millioner views på YouTube.

  Siden har Matoma været et efterspurgt navn, og han har lavet officielle remixes for både Enrique Iglesias, Imagine Dragons og Sara and Tegan. I det nye år prøver han kræfter med scenerne uden for Norges grænser, og til januar kommer han forbi Store Vega, hvor han vil starte 2016 med et brag af en fest!