Tidligere koncerter

Event Information:

 • tors
  23
  nov
  2017

  Slade (UK)

  20:00Amager Bio

  Ståpladser
  295,- DKK + gebyr i forsalg
  315,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  Efter at Slade fejrede deres 50-års jubilæum på dagen i Amager Bio sidste år, er vi glade for at kunne slå dørene op for endnu et rockbrag med de navnkundige englændere

  Op gennem 70'erne blev Slade et af Europas største bands, og de turnerede både i Asien og i USA, hvor de inspirerede den spirende glamrock-scene og navne som Kiss, Mötley Crüe, Quiet Riot og Twisted Sister.

  I 80'erne fortsatte livesuccesen, og i hjemlandet spillede Slade foran 100.000 mennesker på Reading-festivalen og i 1981 for hele 200.000 i Donington, da de hittede med singlen "Lock Up Your Daughters" og albummet "Till Deaf Do Us Part".

  Slade gik i officielt fra hinanden i 1992, da forsanger Noddy Holder havde fået nok af turnélivet, men guitarist/sanger Dave Hill og trommeslager Don Powell var stadig sultne og fortsatte som Slade mark II.

  Foruden Hill og Powell tæller kvartetten i dag den tidligere Mud-bassist John Berry, der også spiller violin samt forsanger Mal McNulty, der er kendt fra Hazzard og Sweet.

  Selv påstår Slade, at de den dag i dag er et af de mest underholdende bands, der findes, og deres liveshows er kendetegnet ved en "dynamisk og vild rutschebanetur af ren og uforfalsket rock 'n' roll!