Tidligere koncerter

Event Information:

 • lør
  09
  dec
  2017

  Magtens Korridorer - UDSOLGT!

  21:00Amager Bio

  Ståpladser
  265,- DKK + gebyr i forsalg
  280,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  Et af Danmarks mest populære rockbands – Magtens Korridorer – tager på stor efterårstur til oktober/november 2017, og med i bagagen vil være spritnye singler.

  Fredag 2. juni udgiver Magtens Korridorer singlen ‘Alkohol’, som er titlen på første lydbid fra et kommende album, der ser dagens lys i starten af 2018. ‘Alkohol’ tager bandet tilbage til deres musikalske udgangspunkt. De hidsige guitarriffs er gennemgående. Der bliver skåret ind til benet produktionsmæssigt, og nummeret emmer i den grad af Magtens Korridorers karakteristika. Rock , energifyldt vokal og alkohol.

  Senere over sommeren – og altså inden efterårskoncerterne – vil bandet udgive en sang eller to yderligere.

  I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ‘Friværdi’, og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med enorm succes indtog de fem herrer i folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk Rocks Nye Magthavere’. Siden har fulgt fire yderligere original-albums samt en opsamling med greatest hits.

  Bandet har turneret heftigt gennem alle årene, og er nu etableret massivt på den danske livescene. De har besøgt danske klubber og festivaler mange gange med et til stadighed større publikum fra gang til gang. Måske fordi koncerterne altid ender som én stor fest med et band, der tager sit