Tidligere koncerter

Event Information:

 • fre
  01
  feb
  2019

  Savage Affair - AFLYST

  21:00Amager Bio

  Ståpladser
  175,- DKK + gebyr i forsalg
  200,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  Savage Affair albumdebuterede i slutningen af 1993 med Velvet Revolution og i uge 3 det næste år, ramte singlen Matter Of Minutes P3s Tjeklisten, hvor den blev liggende i 7 uger. Så i 2019 kan Savage Affair markere 25-års-jubilæet for deres gennembrud.

  Debutalbummet var resultatet af medlemmernes lyst til at løsne de snærende bånd, de følte, der eksisterede i det heavy og hardrockmiljø, de kom fra. Så albummet var inspireret af alt, der begejstrede bandet fra funkmetal over Gasolin til hippiehymner.

  I de følgende år udgav de en række ep’er og plader hvor de fastholdt ambitionen om at tænke rockmusik så bredt som muligt, men efter 2003-udgivelsen Dumb Again og den efterfølgende turné, blev det tydeligt, at der var brug for en pause. Med en enkelt afbrydelse i form af en optræden på Jelling Festivalen i 2009, har pausen varet 14 år.

  I årenes løb har der været mange opfordringer om at få Savage Affair tilbage på landevejen, men først nu føles det rigtigt. Besætningen er den samme som fra 1996 og alle har blod på tanden og lyst til, både at markere 25-års-jubilæet, men også at bygge på. Alle medlemmer har været i tæt kontakt med den danske musikscene igennem hele pausen og vender tilbage med en indstilling om at være Savage Affair af 2018. Fundamentet er stadig et udadvendt rockband med iørefaldende sange. Men når de i løbet af sommeren 2018, går i gang med at arbejde på nye indspilninger, bliver det i samarbejde med nogle af de yngre producere, der har været med til at sikre udvikling og succes i dansk musik i de senere år – nationalt og internationalt.

  Line-up:
  Alex Nyborg Madsen: Sang
  Torben Aalykke: Guitar og kor
  Martin Schwerin: Guitar og kor
  Bo Brinck: Guitar og kor
  Carsten Neumann: Bas og kor
  Lars Vilmar Jensen: Trommer og kor