Tidligere koncerter

Event Information:

 • ons
  13
  feb
  2019

  Baal - EKSTRA

  20:00Amager Bio

  Ståpladser
  225,- DKK + gebyr i forsalg
  250,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  I 2019 er det 25 år siden medlemmerne i Baal mødtes for første gang. I 1994, midt imellem rasende grunge og snotnæset britpop, at sangeren Bjørn Fjæstad, guitaristen David Kampmann og pianisten Henrik Sten Melander mødtes i deres søgen efter deres egen musikalske identitet.

  De begyndte med David Bowie-covers, men fandt hurtigt deres helt egen stil, og deres hjemmeproducerede debut-ep vakte allerede stor opmærksomhed og gjorde, at de blev nomineret som “månedens band” i Politiken.

  Med deres særegne tekstunivers og ekspressive udtryk ramte de efterfølgende plet i første hug i 1996 med deres debutalbum ‘Sensorama’, der ifølge Gaffas 6-stjernede anmeldelse “udfordrede alle musikalske opdagelsesrejsende”.

  Siden er det blevet til yderligere fire studiealbum, men også teatret har trukket. Bandet har leveret musik til flere stykker og musicals, og Fjæstad har også gjort sig som skuespiller.

  Nu vender de så tilbage til et nyåbnet Amager Bio, hvor vi sidste fejrede 20-året for ‘Sensorama’ i 2016 (hvis vi da ikke medregner åbningen af Musiktorvet samme år.)