Tidligere koncerter

Event Information:

 • søn
  12
  jan
  2020

  Cohen – En hyldestkoncert

  20:00Amager Bio

  Ståpladser
  295,- DKK + gebyr i forsalg
  320,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  Den 21. Februar 2017 samlede en række af landets bedste solister og musikere sig om en hyldest til legendariske Leonard Cohen, der var død kort forinden.

  Det blev en smuk aften i Amager Bio, hvor alt virkelig gik op i en højere enhed – og siden har holdet spillet få udvalgte koncerter rundt i landet for at hylde den store Mester en sidste gang med en række respektfulde fortolkninger af hans smukke sange.

  Efterspørgslen har været stor med udsolgte huse hele vejen – så på utallige opfordringer tager holdet nu en sidste tour rundt til en lille håndfuld af landets smukkeste Musik- og Kulturhuse.

  Og hvad ville være mere naturligt end at slutte der hvor det hele startede: Amager Bio

  Ironisk nok var det hele tæt på at gå i vasken for mere end 50 år siden, hvor Cohen endelig debuterede som sanger. Hans mentor sangerinden Judy Collins havde netop indspillet hans sang Suzanne, og nu lokket Cohen til selv at synge den ved et velgørenhedsshow 22 februar 1967.

  Den 34-årige debutant var imidlertid meget nervøs, og hans guitar stemte ikke, så efter første vers slog han af med ordene: ”I’m afraid I cannot do this”, hvorefter han forlod scenen. Men han vendte tilbage og gennemførte koncerten, og det blev starten på en halvtreds år lang karriere, der har givet os et væld af smukke, livskloge sange, som er elskede verden over.

  Nu er Cohen selv borte, men vi har hans sange, og dem vil vi hylde med et hold af landets bedste sangere og musikere, der alle har et nært forhold til Cohens fantastiske bagkatalog Vi garanterer en unik aften og en værdig og vital hyldest til Mesteren.

  Solister:
  Steen Jørgensen
  Bjørn Fjæstad
  Claus Hempler
  Mike Andersen
  Signe Svendsen
  Sara Indrio

  Bandet:
  Palle Hjorth – Keyboards
  Lars Skjærbæk – Guitar, kor
  Mads Andersen – Trommer
  Troels Skjærbæk – Bas, kor